BCN English presents:

“Synergy” – aquest nou curs d’anglès està especialment dissenyat per als estudiants que parlen “una mica d’anglès”, i que necessiten alguna cosa per a portar-lo a un nivell superior.

 

"Synergy" Synergy combina es una combinación de diferentes técnicas y materiales métodos con el fin de: 

  • Superar la por de parlar anglès
  • Ser capaç d’expressar-se en una amplia varietat de situacions
  • Entendre als parlants natius en conversacions “controlades

The formula

Com el mateix nom suggereix, Synergy, els nostres professors experts usaran una metodologia diferent per l’aprenentatge (mètode directe, enfocament comunicatiu, Dogma, etc) per a treure el millor de tu i et proporcionarà les eines per a millorar les teves habilitats d’anglès.  

Express Yourself

Les lliçons estan dissenyades per a donar als estudiants tot el temps possible per a que conversin i parlin amb la finalitat de millorar la fluïdesa, assimilar tan el vocabulari com les estructures, el que proporciona una base per a poder expressar-se en una amplia varietat de situacions, des de ajudar a un turista perdut a reservar un viatge per a visitar el Loch Nest Monster. Aquest curs et donarà les habilitats lingüístiques que necessites.

Material World

Aquest curs d’anglès combina material modern d’aprenentatge amb vídeos i àudios autèntics per a que els estudiants s’acostumin a la forma com parla la gent a la realitat.

El principi pot semblar difícil però com tot amb esforç, paciència i pràctica constant s’obren les portes del teu camí cap a la millora de l’anglès.   

Confidence

La confiança en tu mateix és un dels components clau en l'aprenentatge del llenguatge d'una llengua. Els nostres professors, altament experimentats, saben com crear un ambient positiu, divertit i relaxat a l'aula que, combinat amb clares estructures i la construcció de vocabulari, (no entenc molt bé que vols dir), combinat amb una gramàtica clara i la construcció de un ampli vocabulari, et permetin superar la teva por a parlar i expressar-te.

 De qué hablas en tu curso de inglés?‪‬