BCN English no és com altres escoles d’idiomes, ja que té un punt de vista nou i innovador per a l’aprenentatge d’idiomes.

 

Making things interesting and dynamic is 

the key to success in language learning”

grups reduïts

Tots els nostres cursos tenen un màxim de sis persones. Pensa-ho, ¿com es pot millorar les habilitats de parlar assegut a la classe de 10 o més persones ?! Així és, no es pot!

 mètode comunicatiu

El nostre cursos d'anglès es basen en el mètode comunicatiu, és a dir, basat en l'escolta i la parla amb menys èmfasi en la gramàtica en comparació amb els cursos d'anglès tradicionals.

Baix cost

Gràcies al nostre model de negoci modern i innovador podem oferir lliçons d'alta qualitat a preu sorprenentment baix.

El nostre curs d'anglès

Synergy” està especialment dissenyat per als estudiants que parlen “una mica d’anglès”, i que necessiten alguna cosa per a portar-lo a un nivell superior.

 

El nostre curs d'anglès

Watch and Talk està dissenyat per a persones que “ja saben anglès” però que necessiten practicar-lo. Com el seu nom indica, Watch and Talk es basa en la estimulació de l’estudiant per mitjà de vídeos i articles per així aconseguir classes tant dinàmiques i interessants com sigui possible.

El nostre curs d'anglès

"Working Lunch" (dinar de treball) és perfecte per a qualsevol persona que no té temps per atendre un curs per les tardes, però vol millorar el seu nivell d'anglès

 

A més, BCN English representa un grup selecte de professors d’anglès que reballem amb PIMECs de Barcelona i rodalies, i oferim cursos d’anglès directament a les empreses sense intermediaris.

Faci clic per a més informació sobre els nostres cursos d’anglès per a empreses

 De qué hablas en tu curso de inglés?‪‬